Lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid.

Al sinds Marsanda sinds 2010 bestaat is er een droom geweest om een eigen editor te hebben waar klanten zelf hun foto kunnen toevoegen. Waar ze zelf hun teksten kunnen aanpassen, zelf kunnen bestellen, zonder mij als tussen persoon. Geruime tijd heb ik enkel via Kaartje2go verkocht daar ik nog geen eigen platform had. Mijnwebwinkel is hierna ook nog enige tijd aan de beurt geweest totdat Kaarten Carrousel om de hoek kwam kijken. Zij zijn tevens de eigenaar van www.hippe-geboortekaartjes.nl waar uiteraard ook een aantal van mijn ontwerpen online te bestellen zijn. www.marsanda.nl werd geboren en heb ik zo jarenlang kunnen en mogen aanhouden. Vorig jaar echter kwam hier niet geheel onverwachts een einde aan. Zij groeide als kool en doordat ik zelf meer plezier had in mijn eigen klanten kring en het voor mij voldoende was bleef ik voor hun achter. Mijn shop koste uiteindelijk meer dan het opleverde. Heel jammer natuurlijk maar ik begreep de beslissing. Toch bleef het knagen…

Laatste kwartaal 2018 gebeurde er dus heel veel, de shop zou per januari 2019 sluiten dus er moest nog het 1 en ander gebeuren om over te zetten, kaartjes zeker te stellen, ze elders onder te brengen en te bedenken wat ik zelf nu eigenlijk verder wilde. December vorig jaar gebeurde dan ook nog het onverwachte maar oh zo gewilde, we gingen verhuizen. Van appartement naar een eengezinswoning. Dolgelukkig natuurlijk maar ook hier ging de nodige tijd in zitten.

Al met al heb ik dus, tot en met nu, een paar wat rustiger aan gedaan en eens goed nagedacht wat ik nu eigenlijk écht wilde. De newbornfotografie blijft altijd een plekje houden in mijn hart maar ook de kaartjes kan en wil ik niet loslaten. Mede hierom kwam dan ook via via dit idee op mijn pad. Een online editor, op mijn eigen website, waar klanten alles weer kunnen doen wat ze voorheen ook konden. Niet uitbesteed, gewoon in eigen beheer en dus verantwoordelijk voor alles zowel voor als achter de schermen. Dat stukje controle voelt fijn, ik ben toch een beetje een beetje controlfreak denk ik, ik vind het heel moeilijk om touwtjes uit handen te geven 😉

Het gaat dus nog wel even duren, de website zelf is er wel klaar voor maar achter de schermen ben ik dus druk met het vullen van de webshop, de editor en de opmaak van de kaartjes. Het proces moet natuurlijk vlekkeloos verlopen en daar wil ik graag alles tijd voor nemen. 

Voor nu is de website zelf dus weer open, kunnen de reportages en workshops weer geboekt worden en houd ik jullie natuurlijk up-to-date omtrent de de shop vorderingen. Alvast een klein voorproefje van hoe het eruit komt te zien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *