Hoi en welkom!

Ik ben het gezicht achter Marsanda Fotografie, Martine van den Heuvel. Samen met de liefde van mijn leven en onze 2 dochters woon ik in de Zaanstreek, Assendelft om precies te zijn.

De reis begon voor mij enkele jaren geleden toen ik voor een vriendin een geboortekaartje mocht ontwerpen. Fotobewerking is wat ik eigenlijk altijd al tof heb gevonden en deed dit dan ook vaak met de foto’s van onze eigen kinderen. Het maken van een uniek kaartje voor een nieuw wereldwonder vond ik zo leuk om te doen dat ik het ben blijven doen. Ik ontwerp inmiddels voor meerdere platformen zoals bijvoorbeeld Hippe Geboortekaartjes, MyCards en Kaartje2go. Daarnaast staan ook hier op de website natuurlijk een deel van mijn kaartjes en ontwerp ik met liefde een kaartje op maat voor jullie.

In 2010 ben ik officieel aangemeld bij de kamer van koophandel en was Marsanda Fotografie een feit. Hoewel het meer gebaseerd was op de kaartjes in die tijd trok de fotografie mij ook enorm. Ik maakte voor de kaartjes vaak gebruik van foto’s van newborn fotografen uit mijn netwerk toen daar enkele jaren later ineens verandering in kwam. Ik kwam in aanraking met de newborn fotografie via een directe collega en was op slag verliefd. Zelf met deze wondertjes te mogen werken was bijzonder, om deze momenten zelf te mogen vastleggen, ze zijn maar zo kort klein en de herinneringen blijven op het moment je terug kijkt naar de foto’s!

Na het volgen van vele workshops, safety, wrappen en posing ben ik een aantal keren mee gelopen met een fotograaf om het vervolgens zelf te gaan doen. Vandaag de dag geef ik zelf wrap workshops, fotografeer de allerkleinsten tot 21 dagen en de kindjes tot een jaar of 10. Dit is wat mij boeit. Elk babytje is anders en ieder kind is uniek. De kunst om ze vast te leggen zoals ze zijn, ik ben er voor gevallen, als een blok!

Kijk gerust rond op de website en boek mij als jij ook zo’n gave herinnering wenst of een workshop wilt reserveren!