Ik ben gepassioneerd newborn fotografe en heb sinds 2015 al vele newborns voor de lens gehad. Ik weet als geen ander hoe belangrijk een goede start is, vooral met deze tak van sport. Hoe ga je om met zo’n kleine hummel, alles is nog ze klein en fragiel, je bent bang om het vast te pakken. Ik laat je in deze 1 op 1 workshop dan ook graag zien hoe jij het beste van start kunt gaan. Of je nu net komt kijken of al wat ervaring hebt, ik speel er feilloos op in en help je graag verder!

Ben je fotograaf en wil jij je verder gaan specialiseren in newbornfotografie? Dan is deze workshop geschikt voor jou! Ik leer je in deze workshop alles wat ik weet en wat jij moet weten om goed van start te gaan met betrekking tot lichtopstelling, camera settings, wrap technieken die ik het meest gebruik, safety first, compositiebeelden, flowposing workflow en natuurlijk hoe je het beste de baby kunt ‘lezen’ en omgang met de ouders en eventuele broertjes en zusjes. Voor deze workshop nodig ik een echte baby uit zodat je een reëel beeld krijgt van een newbornreportage. Deze baby’s zijn veelal tussen de 12 en 21 dagen oud. Ik leg je ook uit waarom ik juist voor deze leeftijden kies.
Na de workshop laat ik je zien hoe ik mijn SOOC (Straight Out Of Camera foto) in Photoshop de finishing touch geef en bewerken we ook een foto die jij hebt gemaakt tijdens de workshop. De workshop vindt plaats van 10:00-16:00 uur en rond 12:00 komt er een newborn model.

Tarief workshop

  • De kosten voor deze workshop bedragen € 399,- en is 1 op 1 zodat ik alle aandacht voor jou heb!
  • Wil je deze workshop samen met een vriend(in) of collega boeken bedraagt deze € 299,- p.p.

Het programma

10:00 uur Kennismaking
10:15 uur Klaar zetten van de spulletjes
11:00 uur Basis workflow met Bobbie (StandInBaby)
12:30 uur Lunchen
13:00 uur Newborn reportage met echt model
15:00 uur Newborn gaat weer met mama mee naar huis en wij gaan nabewerken in Photoshop
16:00 uur Einde workshop

Natuurlijk zal niet alles tot op de minuut nauwkeurig te plannen zijn en wil ik mijn enthousiasme nog wel eens teveel kletsen en uitlopen, pin mij dan ook niet vast op deze tijden maar weet dat ik je alles uitleg en laat zien wat ik zojuist heb gemeld!

Wil jij een workshop newbornfotografie boeken? Meld je dan aan via  info@marsandafotografie.nl

SIDENOTE: Alle boekingen zijn definitief & zonder teruggave van aanbetaling/ volledige investering. Mocht je onverhoopt niet kunnen ben je uiteraard vrij je plek door te verkopen. Geef dit dan even door via de mail!